Nutriční hodnoty (Pomazánka z vepřovky s vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 259 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 57,53 g |
– nasycené | 12,48 g |
– nenasycené | 30,51 g |
–– mononenasycené | 19,53 g |
–– polynenasycené | 10,98 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 722 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 10,65 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového v konzervě | ||
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce tatarky | Tatarská omáčka | 15 g |
4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majonéza (podle chuti) | Majonéza |