Nutriční hodnoty (Pomazánka z vepřovky s vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 259 kJ / 779 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 57,53 g |
| – nasycené | 12,48 g |
| – nenasycené | 30,51 g |
| –– mononenasycené | 19,53 g |
| –– polynenasycené | 10,98 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 4,95 g |
| Cholesterol | 1,57 g |
| Sodík | 722 mg |
| Sůl | 1,56 g |
| Sacharidy | 10,65 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového v konzervě | ||
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce tatarky | Tatarská omáčka | 15 g |
| 4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majonéza (podle chuti) | Majonéza |