Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková polévka s Hermelínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 301 kJ /
1 028 kcal
Bílkoviny56,61 g
– z toho živočišné bílkoviny53,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,28 g
Tuky76,57 g
– nasycené36,30 g
– nenasycené37,34 g
–– mononenasycené27,93 g
–– polynenasycené9,41 g
––– omega 32,56 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 167 mg
Sodík 2,29 g
Sůl6,00 g
Sacharidy26,90 g
– cukry7,87 g
––– laktóza2,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
500 g 500 g póru
2 PL 2 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 l 1 l masového vývaru Vývar masový 1000 ml
2 2 Hermelíny Hermelín 200 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
muškátový oříšek oříšek
mletý pepř Pepř černý mletý
opečený chléb Chléb pšeničný kváskový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.