Nutriční hodnoty (Pórková polévka s Hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 301 kJ / 1 028 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
| Tuky | 76,57 g |
| – nasycené | 36,30 g |
| – nenasycené | 37,34 g |
| –– mononenasycené | 27,93 g |
| –– polynenasycené | 9,41 g |
| ––– omega 3 | 2,56 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 167 mg |
| Sodík | 2,29 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 26,90 g |
| – cukry | 7,87 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 500 g 500 g póru | ||
| 2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 l 1 l masového vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
| 2 2 Hermelíny | Hermelín | 200 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| muškátový oříšek oříšek | ||
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| opečený chléb | Chléb pšeničný kváskový |