Nutriční hodnoty (Pórková polévka s Hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 301 kJ / 1 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 76,57 g |
– nasycené | 36,30 g |
– nenasycené | 37,34 g |
–– mononenasycené | 27,93 g |
–– polynenasycené | 9,41 g |
––– omega 3 | 2,56 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 26,90 g |
– cukry | 7,87 g |
––– laktóza | 2,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
500 g 500 g póru | ||
2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 l 1 l masového vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
2 2 Hermelíny | Hermelín | 200 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
muškátový oříšek oříšek | ||
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
opečený chléb | Chléb pšeničný kváskový |