Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírovka s kedlubnou a se sýrovou vložkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 619 kJ /
865 kcal
Bílkoviny64,87 g
– z toho živočišné bílkoviny56,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,54 g
Tuky34,86 g
– nasycené21,09 g
– nenasycené9,67 g
–– mononenasycené7,73 g
–– polynenasycené1,94 g
––– omega 30,30 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 233 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,36 g
Sacharidy66,63 g
– cukry60,93 g
––– laktóza37,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
cca 0,5 l cca 0,5 l vývaru Vývar hovězí
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 sýr typu Hermelín (lze i jiný určitě např. Nivu) Hermelín 100 g
1 litr 1 litr domácího kefíru – lze nahradit např. podmáslím, kyselým mlékem apod. Kefír 1000 ml
mletý a celý kmín Kmín
bílý pepř Pepř bílý
oblíbené bylinky do polévky (libeček, petrželku a celerovou nať) Petržel nať čerstvá
sůl - množství všeho dle chuti Sůl mořská
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.