Nutriční hodnoty (Kefírovka s kedlubnou a se sýrovou vložkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 619 kJ / 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,54 g |
Tuky | 34,86 g |
– nasycené | 21,09 g |
– nenasycené | 9,67 g |
–– mononenasycené | 7,73 g |
–– polynenasycené | 1,94 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 233 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,36 g |
Sacharidy | 66,63 g |
– cukry | 60,93 g |
––– laktóza | 37,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
cca 0,5 l cca 0,5 l vývaru | Vývar hovězí | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 sýr typu Hermelín (lze i jiný určitě např. Nivu) | Hermelín | 100 g |
1 litr 1 litr domácího kefíru – lze nahradit např. podmáslím, kyselým mlékem apod. | Kefír | 1000 ml |
mletý a celý kmín | Kmín | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
oblíbené bylinky do polévky (libeček, petrželku a celerovou nať) | Petržel nať čerstvá | |
sůl - množství všeho dle chuti | Sůl mořská | |
kousek kousek másla | Máslo kravské |