Nutriční hodnoty (Hovězí závitky se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 549 kJ / 1 565 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,75 g |
| Tuky | 156,50 g |
| – nasycené | 76,13 g |
| – nenasycené | 78,43 g |
| –– mononenasycené | 66,09 g |
| –– polynenasycené | 12,34 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 10,68 g |
| Cholesterol | 132 mg |
| Sodík | 4,01 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 23,85 g |
| – cukry | 12,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky hovězího zadního masa | Hovězí kýta | |
| 150 g 150 g anglické slaniny (plátky) | Anglická slanina | 150 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| hovězí vývar (nebo voda) | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý |