Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bažant pečený na víně a divokém koření

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

10. 2. 2014 20:33

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie5 773 kJ / 1 380 kcal
Bílkoviny9,16 g
Tuky126,87 g
Vláknina13,18 g
Cholesterol 198 mg
Sodík 1,82 g
Sůl4,47 g
Sacharidy21,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: upravený recept - www.ceskatelevize.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BAJINA BAJINA

10. 1. 2017 18:05

vyhrála jsem na mysliveckém plese bažanta:-)a tento recept jsem použila...a jsem moc spokojená:-)akorát jsem malinko pečenou zeleninu rozmixovala...ale opravdu jen trošku!!Recept doporučuji,děkuji:yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 2. 2014 12:03

Bažanta jsem připravovala jen jednou-dušeného na bylinkách:-)
Evi,ten Tvůj vypadá moc fajnově,pochutnala bych si:-p:yes::-K

zizala zizala (moderátorka)

11. 2. 2014 18:14

To vypadá parádně :-p:-p

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

11. 2. 2014 09:48

Náramné luxusní papáníčko. Jen sehnat dobrého bažanta a nepytlačit ! +bodík 10

rozmarynaH rozmarynaH

11. 2. 2014 09:30

Než se připraví bažant, chvíli to trvá. Ale ta práce stojí za to, protože maso tohoto ptáka má delikátní chuť:-*. Hezké foto:yes: a určitě i chutný pokrm:-p:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 2. 2014 22:52

Pěkně Evi,bažanta jsem ještě neměla, ale určité moc dobré :-)
:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 2. 2014 22:15

Jaké koření na divočinu ,mám tŕi druhy ,nebo je to jedno?
Bažanti jsou v mrazáku. ;-)

suslajda suslajda

10. 2. 2014 21:48

Bažanta jsem pekla jednou, na takto připraveném bych si pochutnala:yes::yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bažant na červeném víně bažant na víně pečený bažant na zelenině pečený bažant recepty bažant na červeném víně a slanině bažant na zelenině bažant na víně a zelenině bazant recept peceny bazant bažant recepty pečený bažant na slanině pečený bažant na slanině bažant na víně recept recept bažant divoký bažant bažant pečený recept na bazanta jaké koření na divočinu recept bažant na víno bazant na slanine

Suroviny: bažant, slanina anglická, mrkev, petržel, celer, cibule, koření divočina, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, vývar, víno červené, máslo, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Bažant pečený na víně a divokém koření

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DrOK