Lahůdka z krkovičky

mia2404 Kuchařka: mia2404

Vepřové maso 11 názorů

Suroviny

500 g vepřové krkovice (mohou být i kuřecí prsa)
2 velké cibule
3 stroužky česneku
1 balík grilovacího koření
1 dc vody
0,5 dc oleje
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mäso nakrajame na väčšie kocky, cibuľu na hrubšie kolieska.

  2. Do janskeho skla dame mäso, cibuľu, očistený cesnak.

  3. Posypeme korením, pridáme vodu a olej, zakryjeme a na 180°C pečieme asi 90 min.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 49 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Lahůdka z krkovičky

  • mia2404 mia2404(autor receptu)

    AniCiz:dakujem si zlatá:-)

    Odpovědět

  • AniCiz AniCiz

    :yes:souhlasím s chocolate

    Odpovědět

  • chocolate chocolate

    Asi půjdu proti proudu, ale mně se ta hlavní fotka docela líbí.Je vidět, že si autorka dala práci s aranžmá, jen je talíř focený z větší dálky:yes:.Olej při pečení vepřového nepoužívám, ale tady bych pravděpodobně udělala vyjímku a spolu s kořením bych udělala marinádu a potřela jí maso před pečením a nechala chvíli odležet.
    Bibi, promiň, ale vzpomeň si, kolik tu bylo reakcí na tvé talířky a zrovna já jsem se tě tehdy zastávala.Proto bych od tebe čekala trochu citlivější přístup.
    zuza:Ty máš dnes svůj den (viz komentáře u receptu Andrey)?
    cathleen:Hezky napsáno:-K.

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Recept je :yes:;-)Jen se zeptám - není na půl kila masa celý sáček koření příliš?

    Očekávala jsem, že tu bude plno Podobných receptů, když je tento tak "obyčejný" a "máme jich tu hodně":-D A nic...
    Mně tedy hlavní fotka příjde normální, každý z nás se přece snaží. Uvařit, nafotit i předložit své jídlo. A ne všechny fotky se vždycky přece povedou. Jen si, Bibinko, vzpomeň na některá svá jídla - už jen jejich složením je dáno to, že prostě úplně chutně a svěže nafotit nejdou....
    A fotka salátu? Nepatří sem zcela, ale zase : máme tu spoustu místa na spoustu fotek. A jestliže někdo může přidat k receptu tři fotky a na všech je tentýž talíř, z téhož úhlu, jen pokaždé o kousek dále, proč sem nedat i salát. Třeba si právě při pohledu na něj někdo z nás řekne - ááá, ten si udělám k večeři, díky za připomenutí.
    Trochu shovívavosti a taktu, dámy, prosím....:-8

    Odpovědět

  • indulina28 indulina28

    maso je urcite chutne...davam bod jinak mate krasne talire:-D

    Odpovědět

  • zuzu zuzu(neregistrovaný)

    Bilkova ma pravdu.Nejen ji, urcite nikomu se nelibi fotka okurkoveho salatu, to prece nesouvisi s receptem, proc za kazdou cenou pridavas fotky? Jenom proto, ze ste k tomu masu jedli okurkovy salat? Pak muzes pridat aj fotku kuchyne,nebo kocoura nebo babicky, kdyz u toho byly.
    Recept - klasika, pecene maso, tady hafo.Nikoho neokouzli originalitou, jak vetsina tvych receptu.promin,nekdo ti to musi rict.

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    mia2404:Mio, já ti nevím, ale ta hlavní fotka se mi nelíbí:-(vypadá, jako by se někdo už najedl a tohle nechal:-D Nechceš jako hlavní dát raději ten pekáček s tím upečeným masem :-? určitě bude lepší-je to můj dojem;-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Nie je potrebné podliať olejom podľa mňa, toho tuku sa uvoľní počas pečenia z mäsa beztak dosť.

    Odpovědět

  • mia2404 mia2404(autor receptu)

    BILKOVAI::-)mali sme k tomu uhorkový šalát zato tá fotka

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    BILKOVAI:že by příloha:-O:-?;-) možná...;-):-)

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Nechápu tu fotku toho okurkového salátu:-?

    Odpovědět

Tématické fráze: recepty na pokrmy z krkovičky co uvařit z krkovičky jídla z krkovičky jídlo z krkovičky krkovička recepty recepty z krkovičky maso do janskeho skla hlavní jídlo z krkovičky bravcova krkovicka krkovička co uvařit s krkovicky jídla s krkovička jidla s krkovičky krkovička na kocky z krkovičky u krkovičky jídlo s krkovička jak uvařit krkovici nevim co uvařit z krkovičky top jidla z krkovičky