Lahůdka z krkovičky

Suroviny

500 g vepřové krkovice (mohou být i kuřecí prsa)
2 velké cibule
3 stroužky česneku
1 balík grilovacího koření
1 dc vody
0,5 dc oleje

Postup přípravy receptu

  1. Mäso nakrajame na väčšie kocky, cibuľu na hrubšie kolieska.

  2. Do janskeho skla dame mäso, cibuľu, očistený cesnak.

  3. Posypeme korením, pridáme vodu a olej, zakryjeme a na 180°C pečieme asi 90 min.

Komentáře k receptu Lahůdka z krkovičky

  • mia2404 mia2404 (autorka receptu)

    AniCiz:dakujem si zlatá:-)

    Odpovědět

  • AniCiz AniCiz

    :yes:souhlasím s chocolate

    Odpovědět

  • chocolate chocolate

    Asi půjdu proti proudu, ale mně se ta hlavní fotka docela líbí.Je vidět, že si autorka dala práci s aranžmá, jen je talíř focený z větší dálky:yes:.Olej při pečení vepřového nepoužívám, ale tady bych pravděpodobně udělala vyjímku a spolu s kořením bych udělala marinádu a potřela jí maso před pečením a nechala chvíli odležet.
    Bibi, promiň, ale vzpomeň si, kolik tu bylo reakcí na tvé talířky a zrovna já jsem se tě tehdy zastávala.Proto bych od tebe čekala trochu citlivější přístup.
    zuza:Ty máš dnes svůj den (viz komentáře u receptu Andrey)?
    cathleen:Hezky napsáno:-K.

    Odpovědět

  • cathleen cathleen (moderátorka)

    Recept je :yes:;-)Jen se zeptám - není na půl kila masa celý sáček koření příliš?

    Očekávala jsem, že tu bude plno Podobných receptů, když je tento tak "obyčejný" a "máme jich tu hodně":-D A nic...
    Mně tedy hlavní fotka příjde normální, každý z nás se přece snaží. Uvařit, nafotit i předložit své jídlo. A ne všechny fotky se vždycky přece povedou. Jen si, Bibinko, vzpomeň na některá svá jídla - už jen jejich složením je dáno to, že prostě úplně chutně a svěže nafotit nejdou....
    A fotka salátu? Nepatří sem zcela, ale zase : máme tu spoustu místa na spoustu fotek. A jestliže někdo může přidat k receptu tři fotky a na všech je tentýž talíř, z téhož úhlu, jen pokaždé o kousek dále, proč sem nedat i salát. Třeba si právě při pohledu na něj někdo z nás řekne - ááá, ten si udělám k večeři, díky za připomenutí.
    Trochu shovívavosti a taktu, dámy, prosím....:-8

    Odpovědět

  • indulina28 indulina28

    maso je urcite chutne...davam bod jinak mate krasne talire:-D

    Odpovědět

  • zuzu zuzu(neregistrovaný)

    Bilkova ma pravdu.Nejen ji, urcite nikomu se nelibi fotka okurkoveho salatu, to prece nesouvisi s receptem, proc za kazdou cenou pridavas fotky? Jenom proto, ze ste k tomu masu jedli okurkovy salat? Pak muzes pridat aj fotku kuchyne,nebo kocoura nebo babicky, kdyz u toho byly.
    Recept - klasika, pecene maso, tady hafo.Nikoho neokouzli originalitou, jak vetsina tvych receptu.promin,nekdo ti to musi rict.

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    mia2404:Mio, já ti nevím, ale ta hlavní fotka se mi nelíbí:-(vypadá, jako by se někdo už najedl a tohle nechal:-D Nechceš jako hlavní dát raději ten pekáček s tím upečeným masem :-? určitě bude lepší-je to můj dojem;-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka (moderátorka)

    Nie je potrebné podliať olejom podľa mňa, toho tuku sa uvoľní počas pečenia z mäsa beztak dosť.

    Odpovědět

  • mia2404 mia2404 (autorka receptu)

    BILKOVAI::-)mali sme k tomu uhorkový šalát zato tá fotka

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    BILKOVAI:že by příloha:-O:-?;-) možná...;-):-)

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Nechápu tu fotku toho okurkového salátu:-?

    Odpovědět

Tématické fráze: recepty na pokrmy z krkovičky co uvařit z krkovičky jídla z krkovičky jídlo z krkovičky krkovička recepty recepty z krkovičky maso do janskeho skla hlavní jídlo z krkovičky bravcova krkovicka krkovička co uvařit s krkovicky jídla s krkovička jidla s krkovičky krkovička na kocky z krkovičky u krkovičky jídlo s krkovička jak uvařit krkovici nevim co uvařit z krkovičky top jidla z krkovičky