Nutriční hodnoty (Ředkvičkové zapékanky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 709 kJ / 1 126 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,92 g |
| Tuky | 49,38 g |
| – nasycené | 17,81 g |
| – nenasycené | 29,85 g |
| –– mononenasycené | 20,87 g |
| –– polynenasycené | 8,98 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 9,68 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 2,45 g |
| Sůl | 6,01 g |
| Sacharidy | 125,40 g |
| – cukry | 18,74 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 50 g 50 g máslové Ramy (nebo Perly či jiný margarín) | Margarín máslový | 50 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 4 4 rohlíky (nebo 8 plátků veky) | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
| sůl | Sůl mořská |