Nutriční hodnoty (Ředkvičkové zapékanky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 709 kJ / 1 126 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 40,42 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,92 g | 
| Tuky | 49,38 g | 
| – nasycené | 17,81 g | 
| – nenasycené | 29,85 g | 
| –– mononenasycené | 20,87 g | 
| –– polynenasycené | 8,98 g | 
| ––– omega 3 | 0,85 g | 
| Vláknina | 9,68 g | 
| Cholesterol | 60 mg | 
| Sodík | 2,45 g | 
| Sůl | 6,01 g | 
| Sacharidy | 125,40 g | 
| – cukry | 18,74 g | 
| ––– laktóza | 6,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 5 5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 50 g 50 g máslové Ramy (nebo Perly či jiný margarín) | Margarín máslový | 50 g | 
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml | 
| 100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g | 
| 4 4 rohlíky (nebo 8 plátků veky) | Rohlík pšeničný bílý | 172 g | 
| sůl | Sůl mořská |