Nutriční hodnoty (Oříškový dort s růžičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 601 kJ / 383 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,67 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,51 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g | 
| Tuky | 4,69 g | 
| – nasycené | 3,11 g | 
| – nenasycené | 1,42 g | 
| –– mononenasycené | 1,26 g | 
| –– polynenasycené | 0,16 g | 
| ––– omega 3 | 0,03 g | 
| Vláknina | 0,40 g | 
| Cholesterol | 18 mg | 
| Sodík | 102 mg | 
| Sůl | 0,25 g | 
| Sacharidy | 76,26 g | 
| – cukry | 42,26 g | 
| ––– laktóza | 12,26 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| čokoládová poleva také v příloze) | Čokoládová poleva | |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 1 čokoládová tyčinka Ledové Kaštany | Čokoládová tyčinka | |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml | 
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 30 g | 
| 1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g | 
| 1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g | 
| mleté vlašské ořechy - podle chuti | Vlašské ořechy | |
| potahová hmota K2 | Fondán | |
| červené potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | 
 
	