Nutriční hodnoty (Kotleta na smetaně s pečeným bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 216 kJ / 291 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,84 g |
| Tuky | 15,95 g |
| – nasycené | 4,87 g |
| – nenasycené | 10,26 g |
| –– mononenasycené | 8,21 g |
| –– polynenasycené | 2,04 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 21 mg |
| Sodík | 231 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 26,91 g |
| – cukry | 16,10 g |
| ––– laktóza | 3,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vykostěné vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 3 3 střední cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje (extra virgine) | Olej olivový | 5 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |