Nutriční hodnoty (Hokkaido omáčka na slanině s noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 700 kJ / 406 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 41,17 g |
| – nasycené | 26,56 g |
| – nenasycené | 14,06 g |
| –– mononenasycené | 13,03 g |
| –– polynenasycené | 1,03 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,70 g |
| – cukry | 4,60 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malá dýně Hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| sýr Gran Moravia | Parmezán | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bramborové noky | Noky |