Nutriční hodnoty (Koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 616 kJ / 3 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 152,24 g |
– nasycené | 37,68 g |
– nenasycené | 103,00 g |
–– mononenasycené | 71,40 g |
–– polynenasycené | 31,60 g |
––– omega 3 | 2,11 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 702 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 353,60 g |
– cukry | 204,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g Hery | Margarín | 200 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g cukru písek | Cukr bílý | 200 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
strouhaná kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
meruňková marmeláda | Marmeláda meruňková | |
mouka (na vysypání formy) | Mouka pšeničná hladká | |
tuk (na vymazání formy) | Margarín |