Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 616 kJ /
3 015 kcal
Bílkoviny54,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky152,24 g
– nasycené37,68 g
– nenasycené103,00 g
–– mononenasycené71,40 g
–– polynenasycené31,60 g
––– omega 32,11 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 702 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy353,60 g
– cukry204,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g Hery Margarín 200 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g cukru písek Cukr bílý 200 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
strouhaná kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
meruňková marmeláda Marmeláda meruňková
mouka (na vysypání formy) Mouka pšeničná hladká
tuk (na vymazání formy) Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.