Nutriční hodnoty (Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,37 g |
Tuky | 13,06 g |
– nasycené | 1,17 g |
– nenasycené | 11,02 g |
–– mononenasycené | 7,34 g |
–– polynenasycené | 3,67 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 3,43 g |
– cukry | 1,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
brambory | Brambor zimní | |
2 filety 2 filety ryby | Treska filet | 400 g |
mražená francouzská zelenina | Mrkev mražená | |
máslo | Máslo kravské | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
bylinky - naťová cibulka, čerstvá petrželka, pažitka... | Petržel nať čerstvá | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce sójové polosladké omáčky | ||
1/4 1/4 cibule | Cibule čerstvá | 17.5 g |
1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml |
1 1 zarovnaná lžička bazalky | Bazalka čerstvá | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |