Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 765 kJ /
422 kcal
Bílkoviny72,37 g
– z toho živočišné bílkoviny72,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,37 g
Tuky13,06 g
– nasycené1,17 g
– nenasycené11,02 g
–– mononenasycené7,34 g
–– polynenasycené3,67 g
––– omega 31,30 g
Vláknina1,13 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 266 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy3,43 g
– cukry1,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
brambory Brambor zimní
2 filety 2 filety ryby Treska filet 400 g
mražená francouzská zelenina Mrkev mražená
máslo Máslo kravské
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
bylinky - naťová cibulka, čerstvá petrželka, pažitka... Petržel nať čerstvá
1/2 lžíce 1/2 lžíce sójové polosladké omáčky
1/4 1/4 cibule Cibule čerstvá 17.5 g
1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa Ocet vinný červený 15 ml
1 1 zarovnaná lžička bazalky Bazalka čerstvá
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.