Nutriční hodnoty (Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,37 g |
| Tuky | 13,06 g |
| – nasycené | 1,17 g |
| – nenasycené | 11,02 g |
| –– mononenasycené | 7,34 g |
| –– polynenasycené | 3,67 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 1,13 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 3,43 g |
| – cukry | 1,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| brambory | Brambor zimní | |
| 2 filety 2 filety ryby | Treska filet | 400 g |
| mražená francouzská zelenina | Mrkev mražená | |
| máslo | Máslo kravské | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bylinky - naťová cibulka, čerstvá petrželka, pažitka... | Petržel nať čerstvá | |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce sójové polosladké omáčky | ||
| 1/4 1/4 cibule | Cibule čerstvá | 17.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml |
| 1 1 zarovnaná lžička bazalky | Bazalka čerstvá | |
| špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |