Nutriční hodnoty (Pekingská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 3 959 kJ / 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,53 g |
Tuky | 52,39 g |
– nasycené | 14,59 g |
– nenasycené | 32,25 g |
–– mononenasycené | 20,85 g |
–– polynenasycené | 11,40 g |
––– omega 3 | 2,53 g |
Vláknina | 9,95 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 80,67 g |
– cukry | 65,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
70 g 70 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
150 g 150 g mražené zeleniny (kukuřice, mrkev, hrášek) | Mrkev mražená | 150 g |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
2 litry 2 litry hovězího vývaru (nebo 1 Masox a 1 bujon) | Vývar hovězí | 2000 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
škrob | Bramborový škrob |