Nutriční hodnoty (Špagety s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 9 735 kJ / 2 327 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 180,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,31 g |
| Tuky | 15,67 g |
| – nasycené | 4,05 g |
| – nenasycené | 6,18 g |
| –– mononenasycené | 3,48 g |
| –– polynenasycené | 2,69 g |
| ––– omega 3 | 1,15 g |
| Vláknina | 33,12 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 351,40 g |
| – cukry | 25,87 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g špaget | Špagety pšeničné | 500 g |
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| tvrdý sýr na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% |