Nutriční hodnoty (Borůvkový koláč s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 427 kJ / 3 926 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 167,80 g |
| – nasycené | 18,60 g |
| – nenasycené | 131,25 g |
| –– mononenasycené | 93,25 g |
| –– polynenasycené | 38,00 g |
| ––– omega 3 | 10,39 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 627 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 503,10 g |
| – cukry | 135,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek borůvkového jogurtu (může být i bílý) | Jogurt kravský ovocný 3,5% | |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| cukr moučka (dle chuti) | Cukr bílý | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 90 g 90 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 90 g |
| 60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| borůvky | Borůvky čerstvé |