Nutriční hodnoty (Vepřové kostky s cizrnou a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 788 kJ / 1 144 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,61 g |
| Tuky | 30,41 g |
| – nasycené | 6,47 g |
| – nenasycené | 17,92 g |
| –– mononenasycené | 11,90 g |
| –– polynenasycené | 6,02 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 59,57 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 353 mg |
| Sůl | 0,73 g |
| Sacharidy | 57,55 g |
| – cukry | 11,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřová plec (krkovice) | Vepřová plec | 500 g |
| 150 g 150 g cizrny | Cizrna | 150 g |
| 2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 - 2 stroužky 1 - 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| čerstvý zázvor - asi 2 cm | Zázvor čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| 1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
| vývar podle chuti | Vývar hovězí | |
| jíška | Jíška máslová | |
| olej nebo sádlo | Olej řepkový |