Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kostky s cizrnou a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 788 kJ /
1 144 kcal
Bílkoviny132,11 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,61 g
Tuky30,41 g
– nasycené6,47 g
– nenasycené17,92 g
–– mononenasycené11,90 g
–– polynenasycené6,02 g
––– omega 30,34 g
Vláknina59,57 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 353 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy57,55 g
– cukry11,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřová plec (krkovice) Vepřová plec 500 g
150 g 150 g cizrny Cizrna 150 g
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 - 2 stroužky 1 - 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
čerstvý zázvor - asi 2 cm Zázvor čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
vývar podle chuti Vývar hovězí
jíška Jíška máslová
olej nebo sádlo Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.