Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníčky sv. Vojtěcha - upravené)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 149 kJ /
3 382 kcal
Bílkoviny96,04 g
– z toho živočišné bílkoviny38,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,96 g
Tuky56,94 g
– nasycené17,53 g
– nenasycené28,20 g
–– mononenasycené18,71 g
–– polynenasycené9,49 g
––– omega 30,64 g
Vláknina16,25 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 454 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy613,15 g
– cukry264,52 g
––– laktóza4,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
6 lžic 6 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 90 ml
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 kypřicí prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
2 2 hřebíčky Hřebíček
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.