Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa Indie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 144 kJ / 1 708 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 335,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 329,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,91 g |
| Tuky | 18,05 g |
| – nasycené | 6,11 g |
| – nenasycené | 9,62 g |
| –– mononenasycené | 6,42 g |
| –– polynenasycené | 3,19 g |
| ––– omega 3 | 2,67 g |
| Vláknina | 18,93 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 853 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 44,02 g |
| – cukry | 19,51 g |
| ––– laktóza | 2,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
| 1 stroužek 1 stroužek nastrouhaného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| citronová šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| špetka špetka chilli koření | Chilli paprička mletá | |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 70 ml |
| 1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce koření Garam masala | Garam masala | 15 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 rajčatový protlak nebo pyré | Protlak rajčatový | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
| 5 cm 5 cm celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 5 5 kardamom tobolek | Kardamom prášek | |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový |