Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 951 kJ /
2 139 kcal
Bílkoviny87,43 g
– z toho živočišné bílkoviny60,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,90 g
Tuky87,72 g
– nasycené44,57 g
– nenasycené32,45 g
–– mononenasycené27,45 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,53 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 741 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy242,14 g
– cukry50,82 g
––– laktóza41,82 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g den předem vařených brambor Brambor zimní 500 g
sůl Sůl mořská
30 g 30 g
solamylu Bramborový škrob
zhruba 50 g 50 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 50 g
50 g 50 g hrubé krupice nebo dětské krupičky Krupice pšeničná hrubá 50 g
4 ks 4 ks uvařených a oloupaných vajec Vejce slepičí 252 g
zhruba 40 g 40 g másla nebo oleje Máslo kravské 40 g
60 g 60 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
zhruba 750 ml 750 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
100 - 150 ml 100 - 150 ml sladké 12% smetany Smetana kravská sladká 12% 125 ml
kopr naložený v soli nebo čerstvý Sůl mořská
trochu trochu soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.