Nutriční hodnoty (Jehněčí žlázy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 258 kJ / 62 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,75 g |
| Tuky | 0,32 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,09 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,40 g |
| – cukry | 8,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 jehněčí žlázy | Býčí žlázy | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1/2 1/2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 2 PL 2 PL sterilovaných žampiónů | Žampion zavařený | |
| 1 PL 1 PL rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |