Nutriční hodnoty (Bramborový závin s kokosem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 494 kJ / 2 747 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,10 g |
| Tuky | 94,58 g |
| – nasycené | 56,02 g |
| – nenasycené | 33,81 g |
| –– mononenasycené | 29,17 g |
| –– polynenasycené | 4,64 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 27,05 g |
| Cholesterol | 514 mg |
| Sodík | 257 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 415,00 g |
| – cukry | 157,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 300 g 300 g polohrubé mouky (může být i hrubá) | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 100 g 100 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 100 g 100 g cukru -nemusí být | Cukr bílý | 100 g |
| 3-4 3-4 jablka (středně velké) | Jablko čerstvé | 525 g |
| kakao | Kakao prášek | |
| kokos -podle chuti | Kokos strouhaný | |
| jablek | Jablko čerstvé | |
| hrst hrst hrozinek | Rozinky | |
| cukr podle chuti | Cukr bílý | |
| vajíčko na potření | Vejce slepičí |