Výborné řízky

Suroviny

1 kg řízků z vepřové krkovice nebo kýty (naklepeme a naložíme do obalovací směsi):
5 vajec
1 lžička kečupu
hořčice
worcesteru
vegety
kmínu
pepře
soli

Postup přípravy receptu

  1. V mixéru ušleháme všechny suroviny na směs a naložíme do něj řízky na 24 hodin. Pak smažíme na rozpáleném tuku.

Poznámka od kuchařky

Zdroj- Lidové recepty

Recept jsem sama ještě nedělala, ale jedla jsem u kamarádky a je to lahoda!!!

Komentáře k receptu Výborné řízky

  • Hella Hella

    Já nakládám do vajec řízky předem vždycky, ale bez koření, jen někdy přidávám česnek. Jen rozmíchám vejce se solí a trochou pepře, druhý den normálně obaluju v mouce, znovu ve vejcích a pak ve strouhance. Je to dobré na řízky z kotlet nebo kýty, která je normálně suchá.

    Odpovědět

  • Atěnka Atěnka(neregistrovaná)

    řízky jsou super naložila jsem je v pátek večer a měly jsme je v neděli na oběd a byly lahoda sama doporučuji děkuji za typ :-*:yes::-p

    Odpovědět

  • Nikola Nikola(neregistrovaná)

    ty řízky jsou dobrý:-)):-D:yes::-p

    Odpovědět

  • Takže,foto přidáno, je to opravdu mňamózní :-p

    Odpovědět

Tématické fráze: výborný holandský řízek recept výborné měkké vepřové řízky vyborny rizek vyborne vepřove rizky řízky z krkovice obalovací směs na řízky výborný vepřový řízek krehke veprove rizky vybrny rizek super řízky vyborne kureci rizky výborná krkovice řízky výborné recepty z krkovičky řízek z krkovičky recept krkovice řízky výborné vepřové veprova krkovice rizek řízky z vepřové krkovice řízky krkovice