Nutriční hodnoty (Kuřecí pohlazení v zakysance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 061 kJ / 1 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,30 g |
Tuky | 109,20 g |
– nasycené | 46,58 g |
– nenasycené | 54,13 g |
–– mononenasycené | 47,67 g |
–– polynenasycené | 6,46 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 23,18 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 42,88 g |
– cukry | 24,63 g |
––– laktóza | 15,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
450 g 450 g žampionů | Žampion čerstvý | 450 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
4 pl 4 pl olivového oleje nebo másla | Olej olivový | 44 ml |
2 kelímky 2 kelímky zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 380 ml |
50 g 50 g parmezánu | Parmezán | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř na dochucení | Pepř černý |