Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí pohlazení v zakysance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 061 kJ /
1 449 kcal
Bílkoviny39,94 g
– z toho živočišné bílkoviny25,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,30 g
Tuky109,20 g
– nasycené46,58 g
– nenasycené54,13 g
–– mononenasycené47,67 g
–– polynenasycené6,46 g
––– omega 30,57 g
Vláknina23,18 g
Cholesterol 167 mg
Sodík 800 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy42,88 g
– cukry24,63 g
––– laktóza15,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
150 ml 150 ml bílého vína Víno bílé suché 150 ml
450 g 450 g žampionů Žampion čerstvý 450 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
4 pl 4 pl olivového oleje nebo másla Olej olivový 44 ml
2 kelímky 2 kelímky zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 380 ml
50 g 50 g parmezánu Parmezán 50 g
sůl Sůl mořská
pepř na dochucení Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.