Nutriční hodnoty (Kuřecí pohlazení v zakysance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 061 kJ / 1 449 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,30 g |
| Tuky | 109,20 g |
| – nasycené | 46,58 g |
| – nenasycené | 54,13 g |
| –– mononenasycené | 47,67 g |
| –– polynenasycené | 6,46 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 23,18 g |
| Cholesterol | 167 mg |
| Sodík | 800 mg |
| Sůl | 1,88 g |
| Sacharidy | 42,88 g |
| – cukry | 24,63 g |
| ––– laktóza | 15,94 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| 450 g 450 g žampionů | Žampion čerstvý | 450 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 4 pl 4 pl olivového oleje nebo másla | Olej olivový | 44 ml |
| 2 kelímky 2 kelímky zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 380 ml |
| 50 g 50 g parmezánu | Parmezán | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř na dochucení | Pepř černý |