Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Orientální vepřové koleno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 125 kJ /
269 kcal
Bílkoviny12,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,97 g
Tuky1,10 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené0,58 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené0,38 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,81 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,48 g
Sůl10,50 g
Sacharidy27,94 g
– cukry11,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velké vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
4 lžíce 4 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 60 ml
1/2 dcl 1/2 dcl vody Voda 50 ml
6 cm 6 cm skořicové kůry Skořice ceylonská
1 lžička 1 lžička oddenku zázvoru nastrouhaného Zázvor sušený 7 g
1 hvězdička 1 hvězdička badyánu Badyán 1 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
3 lžíce 3 lžíce sherry (rýžového vína) Sherry 45 ml
lžíce lžíce oleje Olej řepkový
stroužek stroužek na jemno nakrájeného česneku Česnek čerstvý
3 cm 3 cm na jemno nakrájeného oddenku oloupaného zázvoru Zázvor sušený
120 g 120 g brokolice Brokolice čerstvá 120 g
120 g 120 g kapusty (mrkve) Kapusta hlávková čerstvá 120 g
1 1 menší pórek nakrájený na kostky Pórek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
2 lžíce 2 lžíce rýžového vína Rýžové víno 30 ml
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.