Nutriční hodnoty (Křupavý kapr s rajčatovou omáčkou a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 487 kJ / 116 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,74 g |
| Tuky | 0,52 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,24 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,90 g |
| – cukry | 10,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| menší kapr | Kapr | |
| 2 2 čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| vietnamské bylinky (já použila "Lolot" piper sarmentosum) | ||
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| zázvor | Zázvor sušený | |
| rybí omáčka | Rybí omáčka | |
| mouka na zahuštění omáčky | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |