Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ztracené vejce s žampionovo - chřestovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 491 kJ /
356 kcal
Bílkoviny14,28 g
– z toho živočišné bílkoviny14,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky29,56 g
– nasycené16,02 g
– nenasycené10,10 g
–– mononenasycené8,80 g
–– polynenasycené1,30 g
––– omega 30,23 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 331 mg
Sodík 179 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy8,30 g
– cukry7,60 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 čerstvé vejce Vejce slepičí 70 g
1 plechovka 1 plechovka sterilovaných žampionů Žampion zavařený
1 plechovka 1 plechovka sterilovaného bílého chřestu Chřest bílý čerstvý
1 kousek 1 kousek Nivy (nebo jiného sýru) Niva 50% t. v s.
1 1 malá šalotka (nebo cibulka) Šalotka čerstvá
máslo Máslo kravské
1 snítka 1 snítka čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
200 g 200 g smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
trochu trochu octa Ocet lihový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.