Nutriční hodnoty (Ztracené vejce s žampionovo - chřestovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 491 kJ / 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 29,56 g |
– nasycené | 16,02 g |
– nenasycené | 10,10 g |
–– mononenasycené | 8,80 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 331 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 8,30 g |
– cukry | 7,60 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 čerstvé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 plechovka 1 plechovka sterilovaných žampionů | Žampion zavařený | |
1 plechovka 1 plechovka sterilovaného bílého chřestu | Chřest bílý čerstvý | |
1 kousek 1 kousek Nivy (nebo jiného sýru) | Niva 50% t. v s. | |
1 1 malá šalotka (nebo cibulka) | Šalotka čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
1 snítka 1 snítka čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
200 g 200 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
trochu trochu octa | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |