Nutriční hodnoty (Zapékané rybí filety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 805 kJ / 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,02 g |
Tuky | 41,77 g |
– nasycené | 28,58 g |
– nenasycené | 11,86 g |
–– mononenasycené | 10,53 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 12,76 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 929 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 67,65 g |
– cukry | 13,23 g |
––– laktóza | 5,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 filety z ryb - já použila tresku tmavou | Treska filet | |
6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
150 g 150 g blaťáckého zlata (goudy, eidamu, čedaru apod.) | Gouda 45% t. v s. | 150 g |
2 2 polévkové lžíce zelených bylinek ( petrželka, pažitka, libeček) | Petržel nať čerstvá | |
bylinkové koření na ryby ( nebo jaké máme oblíbené) | Provensálské koření | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 dcl 1 dcl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |