Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané rybí filety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 805 kJ /
909 kcal
Bílkoviny45,52 g
– z toho živočišné bílkoviny37,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,02 g
Tuky41,77 g
– nasycené28,58 g
– nenasycené11,86 g
–– mononenasycené10,53 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,11 g
Vláknina12,76 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 929 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy67,65 g
– cukry13,23 g
––– laktóza5,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 filety z ryb - já použila tresku tmavou Treska filet
6 6 větších brambor Brambor zimní 300 g
150 g 150 g blaťáckého zlata (goudy, eidamu, čedaru apod.) Gouda 45% t. v s. 150 g
2 2 polévkové lžíce zelených bylinek ( petrželka, pažitka, libeček) Petržel nať čerstvá
bylinkové koření na ryby ( nebo jaké máme oblíbené) Provensálské koření
máslo Máslo kravské
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 dcl 1 dcl bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.