Nutriční hodnoty (Zapékané rybí filety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 805 kJ / 909 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,02 g |
| Tuky | 41,77 g |
| – nasycené | 28,58 g |
| – nenasycené | 11,86 g |
| –– mononenasycené | 10,53 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 12,76 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 929 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 67,65 g |
| – cukry | 13,23 g |
| ––– laktóza | 5,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 filety z ryb - já použila tresku tmavou | Treska filet | |
| 6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 150 g 150 g blaťáckého zlata (goudy, eidamu, čedaru apod.) | Gouda 45% t. v s. | 150 g |
| 2 2 polévkové lžíce zelených bylinek ( petrželka, pažitka, libeček) | Petržel nať čerstvá | |
| bylinkové koření na ryby ( nebo jaké máme oblíbené) | Provensálské koření | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 dcl 1 dcl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |