Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechovo-pudinkové hvězdy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie43 487 kJ /
10 394 kcal
Bílkoviny134,86 g
– z toho živočišné bílkoviny9,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny125,75 g
Tuky576,85 g
– nasycené217,76 g
– nenasycené338,10 g
–– mononenasycené224,62 g
–– polynenasycené113,48 g
––– omega 311,31 g
Vláknina33,90 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 640 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy1 148,69 g
– cukry453,40 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
360 g 360 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 360 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
60 g 60 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 60 g
650 g 650 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 650 g
5 5 jahodových pudinků Puding v prášku
500 g 500 g tuku Margarín 500 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
1 špetka 1 špetka prášku do pečiva Kypřící prášek
na špičku nože na špičku nože červené potravinářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
pikantní marmeláda na slepování Marmeláda z červeného rybízu
čokoládová poleva na zdobení Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.