Nutriční hodnoty (Ořechovo-pudinkové hvězdy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 43 487 kJ / 10 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 125,75 g |
Tuky | 576,85 g |
– nasycené | 217,76 g |
– nenasycené | 338,10 g |
–– mononenasycené | 224,62 g |
–– polynenasycené | 113,48 g |
––– omega 3 | 11,31 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 640 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 1 148,69 g |
– cukry | 453,40 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
360 g 360 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 360 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
60 g 60 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 60 g |
650 g 650 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 650 g |
5 5 jahodových pudinků | Puding v prášku | |
500 g 500 g tuku | Margarín | 500 g |
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 špetka 1 špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
na špičku nože na špičku nože červené potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
pikantní marmeláda na slepování | Marmeláda z červeného rybízu | |
čokoládová poleva na zdobení | Čokoládová poleva |