Nutriční hodnoty (Ořechovo-pudinkové hvězdy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 43 487 kJ / 10 394 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 125,75 g |
| Tuky | 576,85 g |
| – nasycené | 217,76 g |
| – nenasycené | 338,10 g |
| –– mononenasycené | 224,62 g |
| –– polynenasycené | 113,48 g |
| ––– omega 3 | 11,31 g |
| Vláknina | 33,90 g |
| Cholesterol | 1,06 g |
| Sodík | 640 mg |
| Sůl | 1,57 g |
| Sacharidy | 1 148,69 g |
| – cukry | 453,40 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 360 g 360 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 360 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 60 g 60 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 60 g |
| 650 g 650 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 650 g |
| 5 5 jahodových pudinků | Puding v prášku | |
| 500 g 500 g tuku | Margarín | 500 g |
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 špetka 1 špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| na špičku nože na špičku nože červené potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| pikantní marmeláda na slepování | Marmeláda z červeného rybízu | |
| čokoládová poleva na zdobení | Čokoládová poleva |