Nutriční hodnoty (Dort s karamelovým krémem a se strouhanou čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
| Energie | 1 815 kJ / 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 4,69 g |
| – nasycené | 3,11 g |
| – nenasycené | 1,42 g |
| –– mononenasycené | 1,26 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 102 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 89,01 g |
| – cukry | 55,01 g |
| ––– laktóza | 12,26 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| šlehačka | Šlehačka 35% | |
| ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
| ovoce | Jahody čerstvé | |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
| 3 lžíce 3 lžíce karamelu - už se dá koupit zkaramelizované salko | Karamel | 45 g |
| 4 lžíce 4 lžíce strouhané čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% |