Nutriční hodnoty (Dort s karamelovým krémem a se strouhanou čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 1 815 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
Tuky | 4,69 g |
– nasycené | 3,11 g |
– nenasycené | 1,42 g |
–– mononenasycené | 1,26 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 89,01 g |
– cukry | 55,01 g |
––– laktóza | 12,26 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
šlehačka | Šlehačka 35% | |
ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
3 lžíce 3 lžíce karamelu - už se dá koupit zkaramelizované salko | Karamel | 45 g |
4 lžíce 4 lžíce strouhané čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% |