Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky na kmínu s pečenými brambory a pažitkovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 336 kJ / 558 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,55 g |
| Tuky | 2,32 g |
| – nasycené | 0,31 g |
| – nenasycené | 1,51 g |
| –– mononenasycené | 0,98 g |
| –– polynenasycené | 0,54 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 25,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 110,25 g |
| – cukry | 6,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové ocásky | Vepřový ocásek | |
| 1 lžíce 1 lžíce celého kmínu | Kmín | 15 g |
| 8 8 menších brambor (s pevnou slupkou) | Brambor zimní | 400 g |
| 1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
| masový vývar | Vývar masový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 150 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
| 1 svazek 1 svazek pažitky | Pažitka čerstvá | 50 g |
| sůl | Sůl mořská |