Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky na kmínu s pečenými brambory a pažitkovým dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 336 kJ /
558 kcal
Bílkoviny15,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,55 g
Tuky2,32 g
– nasycené0,31 g
– nenasycené1,51 g
–– mononenasycené0,98 g
–– polynenasycené0,54 g
––– omega 30,05 g
Vláknina25,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy110,25 g
– cukry6,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové ocásky Vepřový ocásek
1 lžíce 1 lžíce celého kmínu Kmín 15 g
8 8 menších brambor (s pevnou slupkou) Brambor zimní 400 g
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
masový vývar Vývar masový
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
150 g 150 g pomazánkového másla Pomazánka mléčná 150 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
1 svazek 1 svazek pažitky Pažitka čerstvá 50 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.