Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky na kmínu s pečenými brambory a pažitkovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 336 kJ / 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,55 g |
Tuky | 2,32 g |
– nasycené | 0,31 g |
– nenasycené | 1,51 g |
–– mononenasycené | 0,98 g |
–– polynenasycené | 0,54 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 25,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 110,25 g |
– cukry | 6,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové ocásky | Vepřový ocásek | |
1 lžíce 1 lžíce celého kmínu | Kmín | 15 g |
8 8 menších brambor (s pevnou slupkou) | Brambor zimní | 400 g |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
masový vývar | Vývar masový | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
150 g 150 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 150 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
1 svazek 1 svazek pažitky | Pažitka čerstvá | 50 g |
sůl | Sůl mořská |