Nutriční hodnoty (Rizoto z trouby II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 565 kJ / 1 569 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,44 g |
Tuky | 18,25 g |
– nasycené | 3,87 g |
– nenasycené | 7,23 g |
–– mononenasycené | 5,80 g |
–– polynenasycené | 1,43 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 10,52 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,03 g |
Sacharidy | 244,70 g |
– cukry | 7,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g rýže Basmati | Rýže basmati loupaná | 300 g |
400 g 400 g vepřové maso ve vlastní šťávě (konzerva) | Vepřové maso sterilované | 400 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 Bonduelle Mexico (nebo Duo) konzerva | Fazole červená ledvina sterilované | |
0,6 l 0,6 l vody | Voda | 600.0000238418579 ml |
2 lžičky 2 lžičky červené papriky | Paprika červená čerstvá | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
plátkový sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |