Nutriční hodnoty (Brašovská drobná vepřová pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 262 kJ / 1 497 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 220,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,23 g |
| Tuky | 33,47 g |
| – nasycené | 7,91 g |
| – nenasycené | 17,01 g |
| –– mononenasycené | 14,00 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 14,80 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 556 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 72,40 g |
| – cukry | 22,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového masa (kýta) | Vepřová kýta | 1000 g |
| sáček sáček koření na vepřové maso (směsi na Brašovskou pečeni fy.Horváth Rozi – Maďarsko) | Kmín mletý | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 6 velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená |