Nutriční hodnoty (Slavnostní punč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 644 kJ / 1 588 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 1,04 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,46 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 210 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 385,00 g |
| – cukry | 283,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 l 1,5 l džusu z červeného grapefruitu | Grapefruit čerstvý | |
| 1,5 l 1,5 l brusinkového džusu | Džus brusinkový | 1500 ml |
| 1,25 l 1,25 l vody + citronová štáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | 1250 ml |
| 2 2 zelená jablka | Jablko čerstvé | |
| 2 2 růžová jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| jahody přepůlené | Jahody čerstvé | |
| maliny | Maliny čerstvé | |
| limetka | Limetka čerstvá | |
| pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| cukr třtinový | Cukr třtinový | |
| koření na punč | Pepř černý | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| hřebíček | Hřebíček | |
| badyán | Badyán | |
| griotka | Griotka | |
| červené víno | Víno červené suché |