Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaný květák s libečkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 898 kJ /
1 888 kcal
Bílkoviny101,23 g
– z toho živočišné bílkoviny78,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,34 g
Tuky76,56 g
– nasycené36,36 g
– nenasycené29,49 g
–– mononenasycené24,90 g
–– polynenasycené4,59 g
––– omega 30,53 g
Vláknina26,86 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 3,47 g
Sůl8,34 g
Sacharidy186,13 g
– cukry24,25 g
––– laktóza7,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor vařených ve šlupce Brambor zimní 1000 g
1 1 malý uvařený květák Květák čerstvý
2-3 větvičky 2-3 větvičky libečku Libeček čerstvý
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
100 g 100 g nivy Niva 50% t. v s. 100 g
100 g 100 g cihly Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
směs koření adžika Adžika

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.