Nutriční hodnoty (Zapékaný květák s libečkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 898 kJ / 1 888 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,89 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,34 g |
| Tuky | 76,56 g |
| – nasycené | 36,36 g |
| – nenasycené | 29,49 g |
| –– mononenasycené | 24,90 g |
| –– polynenasycené | 4,59 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 26,86 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 3,47 g |
| Sůl | 8,34 g |
| Sacharidy | 186,13 g |
| – cukry | 24,25 g |
| ––– laktóza | 7,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor vařených ve šlupce | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 malý uvařený květák | Květák čerstvý | |
| 2-3 větvičky 2-3 větvičky libečku | Libeček čerstvý | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 100 g 100 g cihly | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| směs koření adžika | Adžika |