Nutriční hodnoty (Hovězí plátky s žampionovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 898 kJ / 454 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,69 g |
| Tuky | 18,46 g |
| – nasycené | 4,57 g |
| – nenasycené | 13,02 g |
| –– mononenasycené | 7,22 g |
| –– polynenasycené | 5,80 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 19,44 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 991 mg |
| Sůl | 2,35 g |
| Sacharidy | 50,55 g |
| – cukry | 17,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky zadního hovězího masa | Hovězí kýta | |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 50 g 50 g šunkového salámu | Měkký salám | 50 g |
| 3 lžíce 3 lžíce naložených sterilovaných kapií | Paprika červená sterilovaná | 45 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| barevný pepř | Pepř barevný |