Nutriční hodnoty (Vinný punč s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 423 kJ / 1 057 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
| Tuky | 1,04 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,46 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 8,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 43 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 155,00 g |
| – cukry | 146,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml jablečného džusu (100%) | Džus jablečný | 250 ml |
| 250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| 100 ml 100 ml rumu | Rum | 100 ml |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
| 4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
| 1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 2 2 jablka (menší) | Jablko čerstvé | 300 g |