Nutriční hodnoty (Štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 254 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,05 g |
Tuky | 18,72 g |
– nasycené | 4,58 g |
– nenasycené | 9,54 g |
–– mononenasycené | 3,66 g |
–– polynenasycené | 5,88 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 41,70 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 376,50 g |
– cukry | 129,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
35 dkg 35 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
6 lžic 6 lžic vody | Voda | 108 ml |
1 1 Hera | Margarín | |
8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr | Cukr bílý |