Nutriční hodnoty (Štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 254 kJ / 1 973 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,05 g |
| Tuky | 18,72 g |
| – nasycené | 4,58 g |
| – nenasycené | 9,54 g |
| –– mononenasycené | 3,66 g |
| –– polynenasycené | 5,88 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 41,70 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 144 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 376,50 g |
| – cukry | 129,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 35 dkg 35 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 6 lžic 6 lžic vody | Voda | 108 ml |
| 1 1 Hera | Margarín | |
| 8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| cukr | Cukr bílý |