Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štrúdl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 254 kJ /
1 973 kcal
Bílkoviny53,73 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,05 g
Tuky18,72 g
– nasycené4,58 g
– nenasycené9,54 g
–– mononenasycené3,66 g
–– polynenasycené5,88 g
––– omega 30,70 g
Vláknina41,70 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 144 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy376,50 g
– cukry129,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
35 dkg 35 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
6 lžic 6 lžic vody Voda 108 ml
1 1 Hera Margarín
8 8 jablek Jablko čerstvé 1200 g
skořice Skořice ceylonská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.