Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 576 kJ /
1 333 kcal
Bílkoviny10,66 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,41 g
Tuky126,94 g
– nasycené61,73 g
– nenasycené63,47 g
–– mononenasycené54,12 g
–– polynenasycené9,36 g
––– omega 30,18 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy34,65 g
– cukry9,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
přibližně 1 kg kg brambor Brambor zimní
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
15 dkg 15 dkg slaniny Špek 150 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
3 3 dll hovězího vývaru Vývar hovězí
2 2 dll bílého suchého vína Víno bílé suché
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
pár snítek snítek rozmarýnu Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sádlo nebo máslo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.