Nutriční hodnoty (Brambory na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 576 kJ / 1 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,41 g |
Tuky | 126,94 g |
– nasycené | 61,73 g |
– nenasycené | 63,47 g |
–– mononenasycené | 54,12 g |
–– polynenasycené | 9,36 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 34,65 g |
– cukry | 9,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
přibližně 1 kg kg brambor | Brambor zimní | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
15 dkg 15 dkg slaniny | Špek | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
3 3 dll hovězího vývaru | Vývar hovězí | |
2 2 dll bílého suchého vína | Víno bílé suché | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
pár snítek snítek rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sádlo nebo máslo | Sádlo vepřové |