Nutriční hodnoty (Ribollita)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
| Energie | 10 709 kJ / 2 560 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 154,55 g |
| Tuky | 11,66 g |
| – nasycené | 3,49 g |
| – nenasycené | 7,63 g |
| –– mononenasycené | 1,91 g |
| –– polynenasycené | 5,72 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 206,31 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,14 g |
| Sůl | 4,60 g |
| Sacharidy | 360,05 g |
| – cukry | 72,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg bílých fazolí | Fazole bílé | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 6 6 mrkví | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 4 řapíky 4 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 2000 g |
| 1/4 1/4 kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| 5 5 velkých rajčat nebo 1 konzerva loupaných v zimě | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| saturejka | Saturejka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kousek kousek Parmezánu | Parmezán | |
| zeleninový vývar (kuřecí nebo hovězí) | Vývar zeleninový | |
| starší chléb | Chléb pšeničný kváskový | |
| olivový olej | Olej olivový |