Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 1 404 kJ / 335 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,18 g |
| Tuky | 1,87 g |
| – nasycené | 0,82 g |
| – nenasycené | 0,55 g |
| –– mononenasycené | 0,27 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 29,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 133 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 57,30 g |
| – cukry | 24,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 700 g 700 g dýně | Dýně čerstvá | 700 g |
| 2 2 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 3 3 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| strouhaný křen | Křen čerstvý |