Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 109 kJ /
1 699 kcal
Bílkoviny66,36 g
– z toho živočišné bílkoviny63,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,91 g
Tuky145,67 g
– nasycené63,64 g
– nenasycené76,48 g
–– mononenasycené63,15 g
–– polynenasycené13,34 g
––– omega 31,11 g
Vláknina11,56 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 2,72 g
Sůl6,90 g
Sacharidy26,05 g
– cukry11,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřových jater Játra vepřová 300 g
150 g 150 g špeku nebo zauzené slaniny Špek 150 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 pl 1 pl oleje Olej řepkový 11 ml
1 kl 1 kl sladké mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
½ k l l chilli Chilli paprička sušená
150 ml 150 ml Čertovské omáčky Hamé
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
6 6 cherry rajčátek Rajčata cherry 180 g
hrst hrst pórku nakrájeného - bílá i zelená část Pórek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.