Nutriční hodnoty (Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 109 kJ / 1 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,91 g |
Tuky | 145,67 g |
– nasycené | 63,64 g |
– nenasycené | 76,48 g |
–– mononenasycené | 63,15 g |
–– polynenasycené | 13,34 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 11,56 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 2,72 g |
Sůl | 6,90 g |
Sacharidy | 26,05 g |
– cukry | 11,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
150 g 150 g špeku nebo zauzené slaniny | Špek | 150 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 kl 1 kl sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
½ k l l chilli | Chilli paprička sušená | |
150 ml 150 ml Čertovské omáčky Hamé | ||
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
6 6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
hrst hrst pórku nakrájeného - bílá i zelená část | Pórek čerstvý |