Nutriční hodnoty (Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 109 kJ / 1 699 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,91 g |
| Tuky | 145,67 g |
| – nasycené | 63,64 g |
| – nenasycené | 76,48 g |
| –– mononenasycené | 63,15 g |
| –– polynenasycené | 13,34 g |
| ––– omega 3 | 1,11 g |
| Vláknina | 11,56 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 2,72 g |
| Sůl | 6,90 g |
| Sacharidy | 26,05 g |
| – cukry | 11,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
| 150 g 150 g špeku nebo zauzené slaniny | Špek | 150 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 kl 1 kl sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| ½ k l l chilli | Chilli paprička sušená | |
| 150 ml 150 ml Čertovské omáčky Hamé | ||
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
| 6 6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
| hrst hrst pórku nakrájeného - bílá i zelená část | Pórek čerstvý |