Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní polévka z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 361 kJ /
803 kcal
Bílkoviny42,45 g
– z toho živočišné bílkoviny33,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,20 g
Tuky42,42 g
– nasycené13,03 g
– nenasycené28,19 g
–– mononenasycené16,60 g
–– polynenasycené11,59 g
––– omega 31,84 g
Vláknina28,16 g
Cholesterol 154 mg
Sodík 2,65 g
Sůl6,31 g
Sacharidy55,56 g
– cukry19,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká morková kost Kost hovězí
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
2 kostky 2 kostky hovězího bujónu Bujón hovězí 18 g
pár stonků stonků libečku Libeček čerstvý
pár stonků stonků celeru Celer bulva čerstvá
220 g 220 g uherské klobásy Klobása 220 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 větší bulvy červené řepy Červená řepa čerstvá
1/4 1/4 velkého celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 konzerva 1 konzerva (425ml) fazolí v chilli omáčce Fazole v tomatové omáčce
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.