Nutriční hodnoty (Vepřová panenka plněná sýrovou omeletou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 053 kJ / 1 686 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 227,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 227,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 84,44 g |
| – nasycené | 35,54 g |
| – nenasycené | 36,10 g |
| –– mononenasycené | 31,84 g |
| –– polynenasycené | 4,26 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,46 g |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 3,64 g |
| Sacharidy | 4,30 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové svíčkové | Hovězí svíčková | 800 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g plátkového uzeného sýru typu ementál (např. Madeland) | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
| mletá červená paprika (nejlépe kouřová) | Paprika červená sušená | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |