Nutriční hodnoty (Vepřové marinované zapečené maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 754 kJ / 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 57,86 g |
– nasycené | 36,67 g |
– nenasycené | 19,07 g |
–– mononenasycené | 16,36 g |
–– polynenasycené | 2,71 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 178 mg |
Sodík | 644 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 15,37 g |
– cukry | 11,31 g |
––– laktóza | 6,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kýty (silnější plátky mohou být i z krkovičky) | Vepřová kýta | |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1 1 kávová lžička sušené papriky | Paprika červená sušená | |
1 1 polévková lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 1 polévková lžíce pasty wasabi | Wasabi pasta | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
100 ml 100 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 100 ml |
50 50 g slaniny na plátky | Špek | |
50 50 g klobásek na kolečka | Klobása | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 50 g tvrdého sýru na kostičky | Sýr kravský tvrdý 30% | |
50 g 50 g Hermelínu | Hermelín | 50 g |