Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové marinované zapečené maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 754 kJ /
658 kcal
Bílkoviny17,97 g
– z toho živočišné bílkoviny16,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky57,86 g
– nasycené36,67 g
– nenasycené19,07 g
–– mononenasycené16,36 g
–– polynenasycené2,71 g
––– omega 30,50 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 178 mg
Sodík 644 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy15,37 g
– cukry11,31 g
––– laktóza6,97 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové kýty (silnější plátky mohou být i z krkovičky) Vepřová kýta
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 1 kávová lžička sušené papriky Paprika červená sušená
1 1 polévková lžíce hořčice Hořčice plnotučná
1 1 polévková lžíce pasty wasabi Wasabi pasta
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 ml 100 ml šlehačky Šlehačka 35% 100 ml
50 50 g slaniny na plátky Špek
50 50 g klobásek na kolečka Klobása
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
50 50 g tvrdého sýru na kostičky Sýr kravský tvrdý 30%
50 g 50 g Hermelínu Hermelín 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.