Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec pečená na halali)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie4 912 kJ /
1 174 kcal
Bílkoviny199,00 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky42,00 g
– nasycené10,30 g
– nenasycené21,00 g
–– mononenasycené18,30 g
–– polynenasycené2,70 g
––– omega 30,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
1 sklenička 1 sklenička halali Halali
špek Špek
nové koření Nové koření
pepř celý Pepř černý
bobkový list neboli vavřín Bobkový list sušený
olej Olej řepkový
smetana 33% Smetana kravská sladká 35%
cukr na dochucení Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.