Nutriční hodnoty (Skořicové večky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 832 kJ / 199 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 10,56 g |
| – nasycené | 3,82 g |
| – nenasycené | 4,38 g |
| –– mononenasycené | 3,60 g |
| –– polynenasycené | 0,78 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 271 mg |
| Sodík | 179 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
| – cukry | 9,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 veka (nejlépe včerejší - může být i bageta) | Veka | |
| 1 1 tvaroh ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 3 3 polévkové lžíce cukru moučka | Cukr bílý | |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| skořice | Skořice ceylonská |