Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dršťková polévka hlívová

Dršťková polévka je všeobecně ve velké oblibě. Mnohé však odrazuje náročná příprava a nelibá vůně při vaření hovězích drštěk. Proto vám nabízíme alternativu v podobě této voňavé a chutné polévky.

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

11. 10. 2020 18:41

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 303 kJ / 1 029 kcal
Bílkoviny16,56 g
Tuky84,92 g
Vláknina29,17 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nemáte rádi moc pálivé, stačí jen půl lžičky pálivé papriky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

17. 12. 2020 16:47

Polévku jsem dnes vařila stejně. S dovolením jsem přidala fotku ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: hlíva ústřičná, máslo, paprika sušená pálivá, paprika sušená uzená, paprika sušená sladká, česnek, mouka hladká, sůl, majoránka, petrželka

TopRecepty.cz

Dršťková polévka hlívová

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R320