Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 582 kJ /
1 573 kcal
Bílkoviny174,88 g
– z toho živočišné bílkoviny153,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,98 g
Tuky16,97 g
– nasycené3,98 g
– nenasycené8,25 g
–– mononenasycené6,61 g
–– polynenasycené1,64 g
––– omega 30,71 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 439 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy168,30 g
– cukry14,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g brambor Brambor zimní 1000 g
300 g 300 g kuřecích prsíček Kuře prso 300 g
400 g 400 g vepřového masa (kýta, kotleta nebo krkovice) Vepřová kýta 400 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
dijonská hořčice Hořčice dijonská
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olivový olej Olej olivový
rozmarýn Rozmarýn sušený
šalvěj Šalvěj čerstvá
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.