Nutriční hodnoty (Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 582 kJ / 1 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 153,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
Tuky | 16,97 g |
– nasycené | 3,98 g |
– nenasycené | 8,25 g |
–– mononenasycené | 6,61 g |
–– polynenasycené | 1,64 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 168,30 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g brambor | Brambor zimní | 1000 g |
300 g 300 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 300 g |
400 g 400 g vepřového masa (kýta, kotleta nebo krkovice) | Vepřová kýta | 400 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
tymián | Tymián sušený |