Nutriční hodnoty (Sirup z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 44 298 kJ / 10 588 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,50 g |
| Tuky | 3,00 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 1,65 g |
| –– mononenasycené | 0,60 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 25,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 695 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 2 608,00 g |
| – cukry | 2 602,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg červené řepy | Červená řepa čerstvá | 1500 g |
| 4 l 4 l vody | Voda | 4000 ml |
| 2,5 kg 2,5 kg cukru krystal | Cukr bílý | 2500 g |
| 2 g 2 g kyseliny sorbové | E200 - Kyselina sorbová | |
| 40 g 40 g kyseliny citrónové | E330 - Kyselina citronová | |
| 2 skleničky 2 skleničky potravinářské příchutě (jahodová, višňová nebo malinová) | Aroma mandlové |