Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tyrolské sýrové knedlíky v zahuštěném vývaru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 160 kJ /
1 472 kcal
Bílkoviny65,85 g
– z toho živočišné bílkoviny58,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,39 g
Tuky112,61 g
– nasycené63,29 g
– nenasycené41,26 g
–– mononenasycené35,88 g
–– polynenasycené5,39 g
––– omega 30,59 g
Vláknina15,16 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 1,71 g
Sůl2,64 g
Sacharidy41,26 g
– cukry20,45 g
––– laktóza10,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 housky z předešlého dne (i starší, zachovalé) Houska pšeničná
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
60 60 g pórku (asi 15 cm bílé části) Pórek čerstvý
100 g 100 g gorgonzoly Gorgonzola 100 g
50 g 50 g sýra comte nebo edamu (možno nahradit eidamem 40%) Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
8 lžic 8 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
muškátový oříšek Muškátový oříšek
černý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 1 malé hovězí žebro Hovězí žebra
1 1 malá mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 malé rajče Rajče červené čerstvé 60 g
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.